nu stiu... in orice caz sunt foarte constienta de faptul k sunt mult prea mica pentru a posta aici
)
dar...nu pot sa ma abtin :">
asa k...da... normal...sunt virgina...
si nici nu planuiesc nimic pe viitorul apropiat
) adik...nu stiu...nu am o varsta anume la kre as vrea sa "o fac" ... pfff.depinde pe moment... se pot schimba multe pana in anii viitori,depinde de parteneri...de temerile pe moment...
acum de exemplu nu'mi e frica de nimic in legatura cu actul sexual,pur si simplu pt k nu am de ce... avand in vedere k nu am de gand sa ma culc cu cineva prea curand.
si...pentru k tot era vorba de The Virgin Diary ... mi se pare aiurea sincer emisiunea aia. De fapt...nu ea in sine,ci "protagonistii" .
M-am uitat de multe ori (i know,i'm a pervy girl >
:"> ) si... nu stiu... chiar nu cred k ar trebui sa gandeasca asa... Se culca cu prima persoana care le ies in cale (in fine,nu intotdeauna) doar pentru k vor sa se dezvirgineze... Le e rusine cu ei,pt k sunt virgini...
Si nu-mi place gandirea asta. Pentru mine... in orice caz... oricand o fi asta... stiu k o sa fac tot posibilul sa fie la momentul potrivit si,cel mai important,cu
persoana potrivita . Chiar nu mi-as dori sa fie un esec...
Dupa parerea mea "first time" e ff important... Adik e ceva care te schimba,in primul rand,psihic si moral si...Chiar as vrea sa fie ceva si cu cineva cu care nu as regreta... apoi...
Protectia e neparata dupa parerea mea(cu exceptia cazurilor mai speciale kre asteapta pana dupa casatorie
si vor sa aiba copii ),mai ales dak first time'ul e la o varsta destul de frageda. In primul rand,la noi,la fete,riscul de a ramane insarcinate si apoi,de partea fiecarui partener,riscul de a lua boli cu transmitere sexuala... care in orice caz nu cred k sunt dorite de cineva.
Sunt destul de informata in domeniul asta,cel putin dupa parerea mea si cel putin petru varsta mea (de fapt sunt mult mai informata decat altii de varsta mea - nu fac referire la toti ).