1 Capitolul 1: Creeaza un forum Dum Mai 11, 2008 5:00 pm
Mariko21
Varsta : 36
Sex :
Localizare : Bucuresti
Popularitate : 40
Puncte ZooZ : 9232
Animalutul meu : Smotocel
Numarul mesajelor : 6239
Respectarea regulilor :
Sex :
Localizare : Bucuresti
Popularitate : 40
Puncte ZooZ : 9232
Animalutul meu : Smotocel
Numarul mesajelor : 6239
Respectarea regulilor :
In ziua de azi, gasim nenumarate site-uri ce ofera gazduire gratuita pentru viitorul tau forum. Te intrebi ce au de castigat? Majoritatea expun reclame, reclame platite cu multi bani de catre doritori. Iar acele reclame au nevoie de cineva care sa le vada. Si astfel, s-a venit cu ideea de a face forumurile gratuite, pe care sunt membrii ce vad reclamele platite. Costurile gazduirii de forumuri sunt mult mai mici decat banii primiti pentru afisarea reclamelor. Deci, pentru gazde, afacerea este profitabila.
Si astfel, gazdele vin cu idei de a fi mai altfel decat alte gazde, pentru a atrage mai multi doritori de a avea forum-uri pe serverele puse de ei la dispozitie. Din acest motiv, poti fi pretentios chiar si cand vrei sa iti faci un forum gratuit.
Acum, din experienta personala, am ajuns la concluzia ca gazda actuala a ZooZ ofera cele mai bune servicii. Am testat mai multe gazde inainte de a ma hotari, iar aceasta mi s-a parut cea mai potrivita.
Din acest motiv, lectiile urmatoare se refera la forumuri create pe forumgratuit.ro
Si astfel, gazdele vin cu idei de a fi mai altfel decat alte gazde, pentru a atrage mai multi doritori de a avea forum-uri pe serverele puse de ei la dispozitie. Din acest motiv, poti fi pretentios chiar si cand vrei sa iti faci un forum gratuit.
Acum, din experienta personala, am ajuns la concluzia ca gazda actuala a ZooZ ofera cele mai bune servicii. Am testat mai multe gazde inainte de a ma hotari, iar aceasta mi s-a parut cea mai potrivita.
Din acest motiv, lectiile urmatoare se refera la forumuri create pe forumgratuit.ro
Ultima editare efectuata de catre Mariko21 in Mier Iul 02, 2008 10:58 pm, editata de 4 ori