1 X-Zone Mar Mai 06, 2008 9:47 pm
Mariko21
Varsta : 36
Sex :
Localizare : Bucuresti
Popularitate : 40
Puncte ZooZ : 9232
Animalutul meu : Smotocel
Numarul mesajelor : 6239
Respectarea regulilor :
Sex :
Localizare : Bucuresti
Popularitate : 40
Puncte ZooZ : 9232
Animalutul meu : Smotocel
Numarul mesajelor : 6239
Respectarea regulilor :
Dupa cum probabil stiti, accesul in X-Zone este limitat, avand voie doar cei care au peste 15 ani. Si totusi, eu la 15 ani era foarte bine informata si ma gandesc ca o multime de membrii de pe forum poate sunt si ei informati...
Din acest motiv, vrem ca celor sub 15 ani sa li se ofere accesul in urma rezolvarii unui test de cunostinte sexuale. Teorie, nu tehnica. Adica sa vedem ca stie copilu' ce inseamna nush ce termen, ca stie care sunt metodele contraceptive etc.
Eu singura nu am destula inspiratie pentru a concepe un test intreg si poate ca nici nu ar fi unul echilibrat, poate m-as axa prea mult pe unele chestii, uitand cu desavarsire de altele.
De aceea, va rog sa propuneti fiecare cate o intrebare, cu 4 variante de raspuns, mentionand si raspunsul corect.
Multumim pentru colaborare
Din acest motiv, vrem ca celor sub 15 ani sa li se ofere accesul in urma rezolvarii unui test de cunostinte sexuale. Teorie, nu tehnica. Adica sa vedem ca stie copilu' ce inseamna nush ce termen, ca stie care sunt metodele contraceptive etc.
Eu singura nu am destula inspiratie pentru a concepe un test intreg si poate ca nici nu ar fi unul echilibrat, poate m-as axa prea mult pe unele chestii, uitand cu desavarsire de altele.
De aceea, va rog sa propuneti fiecare cate o intrebare, cu 4 variante de raspuns, mentionand si raspunsul corect.
Multumim pentru colaborare
Ultima editare efectuata de catre Mariko21 in Dum Dec 07, 2008 8:46 pm, editata de 1 ori