1 Stalker Lun Ian 17, 2011 5:55 pm
Molly
x
Varsta : 33
Sex :
Localizare : Focsani
Popularitate : 8
Puncte ZooZ : 8438
Animalutul meu : Poșețica
Numarul mesajelor : 1437
Respectarea regulilor :
Sex :
Localizare : Focsani
Popularitate : 8
Puncte ZooZ : 8438
Animalutul meu : Poșețica
Numarul mesajelor : 1437
Respectarea regulilor :
Stalker este titlul unui film rus care se refera la o calauza printr-o zona afectata de fenomene supranaturale.
Aici nu o sa vorbim insa despre asta, ci despre adevaratul sens la cuvantului.
In ziua de astazi, facebook-ul este platfroma no. 1 de socializare, si unii indivizi de acolo te fac sa crezi ca s-au inscris pe acel site ca sa fie intr-o relatie sau sa se desparta (de atatea ori apare pe profilul lor informatia asta).
In topicul asta as vrea sa vorbim de cat de stalkeri sunteti voi? Si nu ma refer la a urmari o persoana pe strada in timp ce se duce undeva, ci ce modalitati gasiti sa aflati informatii despre o persoana fara a vorbi cu ea? Sper ca m-am facut relativ clara.
Aici nu o sa vorbim insa despre asta, ci despre adevaratul sens la cuvantului.
In ziua de astazi, facebook-ul este platfroma no. 1 de socializare, si unii indivizi de acolo te fac sa crezi ca s-au inscris pe acel site ca sa fie intr-o relatie sau sa se desparta (de atatea ori apare pe profilul lor informatia asta).
In topicul asta as vrea sa vorbim de cat de stalkeri sunteti voi? Si nu ma refer la a urmari o persoana pe strada in timp ce se duce undeva, ci ce modalitati gasiti sa aflati informatii despre o persoana fara a vorbi cu ea? Sper ca m-am facut relativ clara.