1 Sistem de Puncte ZooZ Mier Mar 18, 2009 12:38 pm
Mariko21
Varsta : 36
Sex :
Localizare : Bucuresti
Popularitate : 40
Puncte ZooZ : 9232
Animalutul meu : Smotocel
Numarul mesajelor : 6239
Respectarea regulilor :
Sex :
Localizare : Bucuresti
Popularitate : 40
Puncte ZooZ : 9232
Animalutul meu : Smotocel
Numarul mesajelor : 6239
Respectarea regulilor :
Sistem de Puncte ZooZ
Din moment ce l-am activat, trebuie sa va spun si cum functioneaza.
Pentru ce primiti puncte | Cate Puncte primiti | Observatii |
Mesaje din Profil | 5 puncte | Urmeaza sa activam aceasta optiune in cursul zilei de astazi |
Prieten adaugat in Profil | 5 puncte | Mai multe detalii despre adaugarea prietenilor aveti AICI |
Vechimea pe forum | 1 punct / zi | Ferice de cei care s-au inscris de la inceput |
Mai puteti castiga puncte si prin concursurile ce vor urma. Nu va vor aparea sub avatar punctele respective, dar adminii va vor scadea punctele cheltuite (daca nu ati cheluit, valoarea va fi pe minus).
Mai primiti puncte si pentru mesajele postate si pentru subiectele deschise. Acestea se ofera in mod diferit in functie de categorie, pentru a descuraja spam-ul. Consultati tabelul de mai jos pentru mai multe informatii:
Forum | Puncte / mesaj postat | Puncte / subiect deschis |
Revista (acces doar pentru Scriitori) | 5 | 10 |
Parerea ta | 3 | 5 |
Membri noi | 2 | 5 |
Poze | 1 | 5 |
Jurnalul tau | 5 | 10 |
Creatiile tale | 5 | 10 |
Let's talk about sex... | 3 | 5 |
X-Zone | 3 | 5 |
Beauty & Fashion | 3 | 5 |
Sanatate | 3 | 5 |
Dragoste | 3 | 5 |
Depresia & co. | 3 | 5 |
Awareness | 3 | 5 |
Limbi Straine | 5 | 10 |
Culturi si Civilizatii | 5 | 10 |
Secretele Bucatariei | 5 | 10 |
Do it yourself (subforumurile sale) | 5 | 10 |
Computere si IT (subforumurile sale) | 3 | 5 |
Entertainment (subforumurile sale) | 3 | 5 |
Anime si Manga ( subforumuri) | 5 | 10 |
Forum special (Cel ce apare de sarbatori) | 10 | 20 |
Cafenea | 2 | 4 |
Teste de Personalitate | 1 | 2 |
Forum games | 1 | 2 |
Unele forumuri (de exemplu cel de Informatii) nu apar, pentru ca acolo accesul nu poate fi obtinut de voi, userii, deci ar fi aiurea sa primeasca doar adminii puncte ca posteaza acolo... Dar la unele, cum ar fi Revista, primiti, si primiti multicele, tocmai ca sa va intereseze mai mult sa deveniti Scriitori.
La fel, la Anime & Manga, la Jurnal si la Creatii primiti mai multe puncte pentru a va incuraja sa postati acolo.
Velorile premiilor s-au schimbat, la unele crescand, la altele scazand. Unele au ramas la fel totusi. Deci puteti cheltui punctele astfel:
- rang personalizat - 100 Puncte ZooZ;
- moderator local pentru 1 luna - 200 puncte ZooZ + 5 Puncte de Popularitate;
- moderator global pentru 1 luna - 350 puncte ZooZ + 10 Puncte de Popularitate;
- parteneriat fara indeplinirea cerintelor de Parteneriat - 50 puncte/saptamana;
- reclama cu banner 125x125 in portal - 100 puncte/saptamana.
Spor la adunat Puncte ZooZ!
Edit: am modificat cerintele pentru a deveni moderator. Avem useri inactivi care au deja destule puncte sa devina moderatori locali doar pentru ca sunt membri de f. mult timp... Asa ca adaug si cateva puncte de reputatie in joc.
Ultima editare efectuata de catre Mariko21 in Joi Mar 19, 2009 11:15 am, editata de 1 ori