1 Eu... Mar Mai 18, 2010 7:56 pm
diavolitza
Sex :
Localizare : bucuresti
Popularitate : 2
Puncte ZooZ : 6373
Animalutul meu : Ynuyasha
Numarul mesajelor : 295
Respectarea regulilor :
M-as bucura enorma daca ar fi un lucru perfect,dar acela sa imi apartina
Am o sora de 20 de ani,studenta in anul 1 la Ase.Ma inteleg bine cu ea,desi ne mai certam cateodata,dar din lucruri neinsemnate.
Nu am prea multi prieteni.Cele mai bune prietene ale mele sunt Florentina (Flory) si Madalina (Madux).Ma inteleg foarte bine cu el,desi,ca orice alte prietene bune,ne mai certam. N eplace sa ne plimbam cu rolele,ne petrecem timpul impreuna si ne intelegem de minune.Pot spune ca suntem ZUZU.
Jocul meu preferat este conquiztador,un joc de cultura generala,care poate fi urmat de rummy.
Fiindca sunt clasa a 6 a,trebuie sa imi petrec mult timp invatand. Si chiar daca m-am chinuit sa invat,am luat nota 8 la teza de la mate,ceea ce m-a nemultumit,pentru ca eu am numai 10 la matematica.La lb romana am luat o nota care m-a multumit,chiar m-a bucurat,adica 8,90...deci,9.
Materia care ma plictiseste si care mi se pare de-a dreptul grea,este fizica.Ei bine,lectiile sunt uimitor de grele,extraordinal de lungi,iar orele parca nu se mai termina .Ultimele clipe din ora trec atat de greu,iar cand scamap de ora de simtit usurati ca nu am fost ascultati si ca nu ni s-a corectat tema,care nu poate fi gresita pentru ca nici macar nu ne chinuim sa o facem.
Insa am si o materie la care,pot spune,ca ma simt bine si ador sa particip.Aceea este de Lb. Engleza.Doamna profesoara face ora sa fie mai linistitoare,glumeste cu noi,comunica cu noi,si nu neaparat in engleza .Ei bine,aceasta limba ne este folositoare si pot sa fiu sigura ca aceasta profesoara o preda ca la carte.
Uneori ma mira cum pot sa le fac pe toate:sa citesc cartea "Mara",sa invat si sa stau la calculator.
Azi,18 mai,a fost sedinta cu parintii,la care s-a dus sora mea.Au fost prezentate tezele si m-am rugat sa nu zica diriga nimic de rau despre mine Si asa a fost. Am scapat,si asta pentru ca nu am dat motive pentru care sa mi se spuna lucruri de rau.
Dar totusi nu voi mai iesi in week-and cu rolele.Voi invata...pentru ca mai sunt cel putin 2 saptamani si terminam scoala si e pacat sa slabesc acum la invatatura.
Ziua de azi a trecut atat de usor.Am scapat ca prin urechile acului si de sedinta,si de teza sau alte ascultari serioasa,la care tre' sa invat enorm ca sa reusesc sa iau o nota respectabile.(de la 8 in sus)
Ultima editare efectuata de catre diavolitza in Dum Iun 06, 2010 2:44 pm, editata de 2 ori (Motiv : Nu mai marca inutil mesajele, te rog...)