dak m-as apuca sa scriu aici tot ce as vrea sa zic m-ar apuca noaptea
) . In primul rand,nu ma grabesc nicaieri
).
Si...si mie mi se pare aiurea sentimentul numit "dragoste" la varsta noastra... dar eu cel putin am cazuri in care chiar pot sa spun k am iubit (sau chiar iubesc inca) un baiat. E ceva...mai mult decat simpatie... fluturi in stomac,picioare inmuiate si obraji inrositi aproape la fiecare contact vizual...la orice zambet din partea lui... Incerc sa stau cat mai mult in preajma lui si sa-l cunosc din ce in ce mai mult... Nu ma indragostesc numai de aspectul lui fizic,ci in special de comportamentul si caracterul lui... Stiu,pt k am trecut prin asta... si intens de super putine ori...
Si cel mai ciudat,mi s-a intamplat sa ma indragostesc din greseala. Adik...sa-l vad...sa stau cu el... sa-mi placa intai fizic.Sa incep sa-l cunosc mai bine,sa ma gandesc din ce in ce mai mult la el. Sa ii caut apropierea din ce in ce mai des,sa vreau sa vorbesc mai mult cu el. Sa-mi... fie dor de el... Sa-mi dau seama intr-un final k simt pt el mult mai multe decat credeam...
Si mie imi fug foarte des ochii dupa baieti,si "simpatizez" super multi. Insa... dragostea e cu totul altceva... Nu poate fi decat pentru o singura persoana...
Eu ma indragostesc fara sa vreau.. si uit prea greu. Imi dau seama mai tarziu k e mai mult decat simpatie...Pana acum m-am indragostit pe bune tocmai de cine nu ma asteptam chiar deloc...
K sa dau doua exemple... momentan chiar sunt indragostita de un tip pe care l-am remarcat din toamna...si la inceput doar imi placea,mi se parea simpatic... cu timpul...am ajuns sa=l cunosc...am trecut prin foarte multe chestii care aveau legatura si cu el... Si mi-am dat seama k de fapt chiar simt ceva pentru el,dar asta doar cu trecerea timpului si doar dupa ce am ajuns sa-l cunosc...
Si...altceva..la fel,un baiat la care am tinut (si inca mai tin...dar...m-am cam lasat... pentru k am vazut k in final chiar nu prea am sanse - la inceput chiar aveam...dar s-au schimbat multe - si am incercat extrem de mult sa'l uit) foarte mult... L-am cunoscut fff bine...am inceput sa stau mult cu el,sa discut mult cu el... Si tot tarziu mi-am dat seama de ceea ce simt pentru el...Dar cu el am comunicat mai altfel,am reusit sa-i spun k tin fff mult la el... si toate astea...
mda. si am aflat k lui ii place cum arat. Da'nu simte ceva pt mine. dude
. Si decat relatii cu parteneri de genu',mai bine ma las. Sau mai bine mai astept
) .
Prima mea relatie a fost acum cateva luni cu un tip de a 9-a. La inceput a fost doar simpatie,dar am inceput sa tin si la asta mult dupa ceva timp. Insa...stiu...nu-l iubeam..