Imi este greu sa cred ca nu cunoasteti persoane care trec printr-un astfel de infern.pentru ca eu una cunosc o gramada de cazuri de genul asta.Si in plus fac parte din categoria celor care au parte de o astfel de viata.sau au avut ,acum poate situatia e mult mai roza.
Voi incepe prin a povesti mici intamplari care mi-au marcat viata in intregime,si au facut-o sa para un cosmar si pe langa IAD.Ce ma facut pe mine sa iau atitudine fata de tatal meu,si sa nu mai vreau sa il vad asa? Simplu acum 4 ani de zile,in anul in care imi dadusem bacul prin toamna tatal meu devenise de necontrolat,avea saptamani intregi din care nu se mai oprise din baut si in fiecare zii scandal,dar tin minte ziua respectiva foarte bine,ca atunci am fugit de acasa(pentru o scurta perioada)eu ma uitam la televizor,era un film foarte dragut,chiar o comedie si cum nu aveam decat un singur televizor si acela era in camera parintilor mei ma uitam acolo.Tatal meu bause foarte mult in ziua aia si avea chef de scandal.Pentru ca nu ii convenea ca ma uit la televizor m-am trezit cu o palma pe fata ce mi-a last niste urme foarte puternice.Atunci stiu ca m-am enervat foarte tare si l-am facut un betiv,si in continuare ma luat de par si ma dat cu capul de pereti.A venit mama mea,a incercat sa il calmeze dar degeaba,incepuse sa ma faca in toate felurile inclusiv curva,lucru care a durut mai tare decat o palma.Stiu ca dupa a luat o coada de matura,si a inceput sa deie in mine,stiu ca am reusit dupa sa ma inchid in camera mea,si vedeam cum eram pe fata vanata ,imi curgea sange si eram pe tot corpul plina de vanatai.M-am sters,pe fata m-am imbracat si atunci am plecat.Mi-am jurat ca nu ma voi mai intoarce in casa acea,dar nu aveam unde sa merg,am stat cateva zile la o prietena dar nu prea puteam sa stau mult timp.Intre timp mama mea impartise casa in doua.A spus el nu mai avea ce cauta in casa in afara de camera unde doarme bucatarie si baie.Stiu ca am venit acasa chiar de ziua mea,intre timp imi gasisem ceva de lucru,dar maia veam pana imi primeam bani,si oricum din bani ce ii primeam ca salariu nu imi permiteam chirie era prea mic salariu.Dar atunci am capatat independenta un pic,fiindca lucram foarte mult,pana la epuizare nu il mai vedeam si asta ma facea fericita. asta e una din intamplarile traite,probabil una care a pus capac vietii mele.De atunci m-am schimbat si simt ca il urasc pe tatal meu,dar il si iubesc.de ce nu stiu.Pentru ca nu ma merita,sincer mie mi-a distrus viata cu bautura,si fratilor mei la fel,care acum au plecat cat au putut si nu s-au mai intors si nici uitat in spate la restul.