Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 2 din 2]
Ratiune sau Sentimente?
Ratiune sau Sentimente? - Pagina 2 Vote_lcap32%Ratiune sau Sentimente? - Pagina 2 Vote_rcap 32% [ 7 ]
Ratiune sau Sentimente? - Pagina 2 Vote_lcap68%Ratiune sau Sentimente? - Pagina 2 Vote_rcap 68% [ 15 ]
Total voturi : 22

26Ratiune sau Sentimente? - Pagina 2 Empty Re: Ratiune sau Sentimente? Dum Iun 29, 2008 11:06 am

wild_fox
wild_fox

Varsta Varsta : 35
Sex Sex : feminin
Localizare Localizare : nicaieri
Popularitate Popularitate : 0
Puncte ZooZ Puncte ZooZ : 6064
Numarul mesajelor : 444
Respectarea regulilor : Ratiune sau Sentimente? - Pagina 2 Rank11-24afb

la mine e numai ratiune...au fost o data si sentimentele care dictau...acum e doar ratiune pt ca nu vreau relatzii probabil hmmm ... si chiar asa e...cand te bazezi pe ratiune nu iubesti...dar o faci atunci cand vezi ca faci lucruri pe care daca te gandeai la ele nu le faceai...deci ti`ai incalcat ratiunea tongue

27Ratiune sau Sentimente? - Pagina 2 Empty Re: Ratiune sau Sentimente? Mar Iul 01, 2008 12:37 pm

sweet_zoey
sweet_zoey

Varsta Varsta : 28
Localizare Localizare : Cluj-Napoca
Popularitate Popularitate : 3
Puncte ZooZ Puncte ZooZ : 6055
Numarul mesajelor : 105

poy.. cred ca sentimentele is pe primul loc loser

http://f5.img.v4.skyrock.com/f5c/kimew/pics/748221226.jpg

28Ratiune sau Sentimente? - Pagina 2 Empty Re: Ratiune sau Sentimente? Joi Iul 03, 2008 3:15 am

Classic.Fe3lings
Classic.Fe3lings

Varsta Varsta : 28
Localizare Localizare : ---
Popularitate Popularitate : 8
Puncte ZooZ Puncte ZooZ : 6693
Animalutul meu Animalutul meu : Pestisor Nume PetFishy
PutereP 0
InteligentaI 0
ViataV 1
Numarul mesajelor : 5335

sentimentele sunt la putere deocamdata!!!

http://www.ally-just-me.piczo.com

29Ratiune sau Sentimente? - Pagina 2 Empty Re: Ratiune sau Sentimente? Joi Iul 03, 2008 6:44 pm

erena21
erena21
x
 Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Sacele
Popularitate Popularitate : 14
Puncte ZooZ Puncte ZooZ : 7007
Animalutul meu Animalutul meu : Pestisor PutereP 0
InteligentaI 0
ViataV 1
Numarul mesajelor : 933

eu aleg ratiunea.....pentru ca atunci ai puterea de judecata si nu te lasi cuprinsa de primul impuls nu poti lua decizia buna daca te iei dupa sentiment....si da poti iubii ca daca te iei dupa ratiune stii ca ai facut alegerea buna si nu iti va parea rau insa daca mergem dupa fiecare impuls s-ar putea sa regretam

30Ratiune sau Sentimente? - Pagina 2 Empty Re: Ratiune sau Sentimente? Dum Sept 28, 2008 10:54 am

Kaliope
Kaliope

Varsta Varsta : 32
Localizare Localizare : Cluj
Popularitate Popularitate : 3
Puncte ZooZ Puncte ZooZ : 6092
Numarul mesajelor : 736

Ratiunea-mai ales ca pot sa deosebesc un "jmecher" care arata ca un print si vb frumos.Bine inteles ca atat ratiunea cat si dragostea merg mana in mana,tocmai de aceea trebuie ambele folosite,dar dupa parerea mea ratiunea e mai sanatoasa,ptr ca te fereste de vreo dezamagire in care relativ ai pus sentimente no words

http://www.xtreme-style.forumhit.ro

31Ratiune sau Sentimente? - Pagina 2 Empty Re: Ratiune sau Sentimente? Vin Noi 28, 2008 9:20 pm

innocent~smile
innocent~smile

Varsta Varsta : 29
Localizare Localizare : Turda
Popularitate Popularitate : 2
Puncte ZooZ Puncte ZooZ : 5993
Numarul mesajelor : 682

pei cam 80% sentimente apoi ratiune...bineinteles ca uneori e un razboi in mine intre sentimente si ratiune...ca deh "dragostea e opusul ratiunii" ...ce sa zic....ambele sunt foarte importante,dar mai importante sunt sentimentele.

http://girls.forumz.ro

32Ratiune sau Sentimente? - Pagina 2 Empty Re: Ratiune sau Sentimente? Joi Dec 04, 2008 10:29 am

~IDontLoveYou^o_O~
~IDontLoveYou^o_O~

Varsta Varsta : 29
Localizare Localizare : Constanta
Puncte ZooZ Puncte ZooZ : 6006
Numarul mesajelor : 395

eu pun intotdeauna sentimentele pe primul loc. si uneori nu e bine.

si stiu,dar continui. nu pot lasa asa mult loc ratiunii pentru ca sentimentele inving aproape intotdeauna. poate k uneori ar trebui sa pun mai multa ratiune in tot ce tine de love...dar nu intotdeauna imi iese.

poate ratiunea isi face aparitia de-abia dupa dezamagiri si dupa ce-mi dau seama ca am fost singura care punea baza pe sentimente si chiar simtea ceva ce n-a fost impartasit. si dupa iluzii pur si simplu fara rost,in care candva am crezut si mai mult ca sigur vor reveni. no words

in fine,uneori intervin si anumite aspecte care ma fac sa-mi dau seama din start ce tip de persoana e si daca merita sau nu. atunci,pana sa se ajunga la sentimente mai profunde,se pune si problema ratiunii.

la mine mai au putin si se bat cap in cap no words

33Ratiune sau Sentimente? - Pagina 2 Empty Re: Ratiune sau Sentimente? Sam Dec 06, 2008 6:50 pm

TouchTheSky
TouchTheSky

Varsta Varsta : 30
Localizare Localizare : Turda
Puncte ZooZ Puncte ZooZ : 5977
Numarul mesajelor : 96

La mine sunt mereu mai importante sentimentele...Ratiunea ia bataie intodeauna...big smile

http://world-of-girls.forumz.ro

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Discutii recente