1 Stay Fit! Joi Aug 07, 2008 11:14 am
Mariko21
Varsta : 36
Sex :
Localizare : Bucuresti
Popularitate : 40
Puncte ZooZ : 9232
Animalutul meu : Smotocel
Numarul mesajelor : 6239
Respectarea regulilor :
Sex :
Localizare : Bucuresti
Popularitate : 40
Puncte ZooZ : 9232
Animalutul meu : Smotocel
Numarul mesajelor : 6239
Respectarea regulilor :
Stay Fit: Fitness
Este bine ca exercitiile parcurse sa fie alternate la un anumit interval de timp, pentru a dezvolta muschii in mod armonios. Din acest motiv, in fiecare saptamana iti vom propune cate un set de exercitii!
Saptamana 1
Rasuciri de trunchi Incepi asezat(a) in fund, cu genunchii indoiti si cu talpile lipite de podea. Mushii abdomibali sunt incordati. Partea superioara a trupului face un unghi de 45 de grade cu podeaua, iar bratele sunt intinse la 90 de grade. Folosind muschii oblici ai abdomenului, rasuceste-ti cat de mult trunchiul spre stanga, fara sa ridici talpile de pe podea. Ramai asa 1 secuna. Apoi repeta miscarea spre dreapta, optrindu-t din nou pentru o secunda. Repeta de 30 de ori! |
Abdomene inversate Stai culcat(a), cu abdomenul incordat. Mainile pe langa corp, palmele lipite de podea. Ridica-ti picioarele la un unghi de 45 de grade cu podeaua. Spatele ramane drept. Trage-ti genunchii spre piept, folosindu-te de muschii abdominali inferiori pentru a iti ridica putin soldurile. Ramai asa o secunda, apoi revino usor la pozitia initiala. Repeta de 30 de ori! |
Atingeri de degete Esti asezat(a) pe spate, cu abdomenul incordat. Ridica mainile si picioarele perpendicular pe corp. Folosind muschii abdominali superiori, ridica-ti partea de sus a corpului. Intinde degetele mainilor spre cele ale picioarelor pana cand umerii se ridica de la podea si abdomenul e incordat complet. Ramai asa o secunda, apoi intoarce-te la pozitia initiala. Repeta de 30 de ori! |