Deci cine e vinovat dintre cineva care incepe o cearta si cineva care continua?
Dak el nu ar fi inceput cu agresivitatea aia, doar pt k i-am atras atentia k incalca regula pe care chiar el a pus-o, eu nu as fi avut ce continua si nu se ajungea aici
Stiu k am tot insistat cu problema aia cu rezolutia si am devenit stresant, dar asta nu era un motiv intemeiat sa-si verse el nervii, zelul si toate cele pe mine.
VHacker a scris:GATO, nu este problema mea si a niciunuia din admini ca tu esti singurul care sta pe rezolutia aia pt ca nu vrei sa o skimbi
pana aici nu am nimic de zis, are dreptate
VHacker a scris: sau pt ca ai o epava de placa video sau de monitor care nu duce in 1280
la asta chiar nu-i vad rostul. ce se leaga el de compul meu chiar nu stiu....aaa ba da, k eu nu am bagat 1000 de euro in el ci doar 800 ...ntz ntz ntz ntz ntz
VHacker a scris:Cu semnatura mea ai ceva in mod deosebit ? am facut o propunere, nu a tinut nimeni cont de ea pana la urma,
Nu am nimic cu semnatura in mod special, tu nu ai facut o propunere, tu ai pus o regula, puteai sa o duci pana la capat
VHacker a scris: si ce te fute pe tine la creieri ca am eu cu 8 mm mai mare ? de asta nu vezi tu tema ??
de aici s-a rupt firul...
= Nerespectarea regulilor va fi sanctionata astfel:
- limbaj vulgar, nick oscen - ban permanent
- instigare la violenta, atitudini violente (prima data) - ban 2 saptamani =
VHacker a scris: daca esti nervos pe viata cearta`te cu viata sau da`te cu capul de pereti ca poate te ajuta.
alta replica careia eu unul nu ii vad rostul, eu nu am postat aici cu cearta sau chestii de genul, si nu eu sunt ala care se descarca pe ceilalti atunci cand nu are o zi buna
= G A T O = a scris:si chiar nu stii sa accepti cand gresesti?...reactionezi asa violent?...please, iti fac eu cadou o operatie de marire de p*n*s k sa nu mai fii asa frustrat.
Ok aici am exagerat dar repet, dak el nu incepea, eu nu continuam pt k nu aveam ce.
Deci dak nu te pricepi la relatii cu publicu, lasa-i pe altii, care stau mai bine cu nervii, parerea mea...
VHacker a scris: si dak vrei sa simti cat de mare e p*n*is*ul meu esti invitat oricand asa ca iti poti baga in partile dorsale banii de operatie iar daca nu intra vin eu sa ii imping cu obiectul pe care vroiai sa il operez.
Tipul m-a intrebat dak vreau sa simt ceva si eu i-am raspuns
= G A T O = a scris:aaa si ***b**....nu vreau sa simt nimic, asa k poti sa-ti bagi chestia aia in ce ai tu mai "destept" si mai "frumos"
ladybitchdemon a scris:eu zic sa terminati cu injuraturile!time out
gato,u ai inteles ideea....asta e de bine..deci inncheiati discutia
ai spus sa incheiem discutzia, si imediat, urmatorul post dupa al tau, e al lui, nu al meu, el nu a incheiat discutzia, el nu a ascultat ce ai spus tu, dar evident k lui nu ii spui nimic...plus k eu nici macar nu am injurat
VHacker a scris:eu te consider pe tine foarte destept si frumos, ce zici incercam odata ? ) hai topic closed ca deja imi provoci greatza.
= G A T O = a scris: = G A T O = a scris: = asa k poti sa-ti bagi chestia aia in ce ai tu mai "destept" si mai "frumos" =
poi m-oi considera tu frumos si destept, ms ms, dar problema e k pe mine nu ma ai.
o intrebare... la jurnal pot scrie necenzurat? dar please, sa-mi raspunda altcineva de la putere, nu ladybitchdemon sau ***b**-ul
am vrut sa nu fiu off si asa k am pus o intrabre legata de forum si ma trezesc cu o "avertizare"
VHacker a scris:GATO cred ca vei avea un ban micut de cateva zile ca sa te racoresti asa din partea "***b**-ul[ui]"
Si asta ce se vrea sa fie? avertisment? Sau amenintare? Oricum dak e avertisment, mai incearca, nu prea seamana, nu iti iese din prima.
ladybitchdemon a scris:Iti raspunde cine poate
topicul a fost declarat inchis de doi admini,de ce mai trebuia sa comentezi si tu?
Topicul a fost declarat inchis de un singur admin, de el, dar dak nu era la recycle bin, am crezut k se poate folosi in continuare si k el se referea k si tine, doar la discutia pe sub asta si normal k tot mie imi scoti ochii, k am comentat
si eu, el iar a scapat basma curata, micutzul de el, nu face niciun rau la nimeni si tot el e ala rau, sa-mi fie rusine
ladybitchdemon a scris:ca sa ti se raspunda,da,poti scrie necenzurat la jurnal dar nu stiu cat timp mai avea daca mai continui asa
hmmm, asta mai seamana a avertisment "dak e sa continui asa, bla bla, iti iei ban"....
ladybitchdemon a scris:da,e adevarat ca VHacker a inceput cu injuraturile, dar tu ai continuat....cu jigniri personale...asa ca ai grija ce mai zici ca asta e primu avertisment...banul vine dupa.
deci sa inteleg k eu sunt mai vinovat decat cel care a inceput, pt k am continuat, si tot mie mi s-a spus k nu trebuia sa mai comentez si tot mie mi se da avertisment
deci dak imi iau ban...asta e motivul? el nu isi ia? dc am primit avertizare si el nu? dc nu se respecta regulile de toti? si dc probabil o s aimi iau ban? pt k am suparat pe cine nu trebuia? :> sau pt k am incalcat nijte reguli? mai mult ...nescrise