supradoza! de pupiiiiici !! yeeeeeee
deci, am luat topicul cu poze de la prima pagina la ultima....si asa m'a luat o...silaaaaaa!!!
toata loomea pupa in cur pe toata loomea, k sa fie si ei pupatzi la randul lor, unii se pupa mai apasat, altii mai cu pasiune, altii mai....plm....fiecare pupa asa cum i'ar placea sa fie pupat...sau ma rog, fiecare cu curu' lui!
asa si de la regula aia....(pt k nu ati coemntat pozele lui, na'va litera de lege) ... regula! scris mare, rosu pe alb: "nu ai voie sa pui poze pana nu pupi in cur pe ceilaltzi".....mi se pare aiurea rau!....una e sa pupi in cur k asa e regula, si alta e sa pupi k asa vrei tu, k pozele alea chiar iti dau cheful de comentat si de facut complimente (k vad k de zis adevarul nu prea se incumeta nimeni), k sincer am vazut nijte fetze pe acolo de am ramas
(dar am ramas mai mult "
" nu din cauza fetzelor, k nah, nu e vina lor k sunt asa....ci din cauza "pupicilor" persoanei de "dupe") .... dar sincer nu mi se pare nimic mai urat decat o pers urata care se crede frumoasa! asta pune capac, si am vazut nejte poze cu nejte pers uraztele (nah, ma repet, nu e vina lor) dar cu o atitudineeeeeeee!!!!!! "ia sa'mi fac poze si asa, ia sa imi fac si uitandu'ma in alta parte...ia sa'mi mai fac, sa mai pun, sa vada loomea ce frumusete rara sunt! ia sa'mi fac si de jos in sus, sa'mi vada loomea parul din nas, si cu putin noroc o sa'mi vada si creierul prin intermediul narilor, sa vada c frumos e si ala
" etc. etc.
aaaa mai e o faza care ma termina: "sunteti mumoshi toti....acum poze cu mn" deci chiar asa disperatzi sunteti sa puneti poze cu voi k sa fiti pupatzi? "sunteti mumoshi toti.....(yeeeee am comentat pozele, toate dintr'un foc, acum pot sa pun si eu yeeeeeee) acum poze cu mn....nu faceti infarct, da? (yeeeeee am pus iar si iar si iar poze"
aveti grija k asta e cu dus intors, dak faceti indiscretzia si nu pupatzi pe cine trebe...parca vad k vine alta regula: nu puteti pune poze pana nu lingezi! k asa "sunteti toti frumosi" nu prea imi suna mie a comentariu plauzibil, legat de pozele celui de 'dupe' care ai postat.
apreciez mult mai mult un: "frate....nu ai mecla de poze" decat complimente greu de crezut, apreciez mult mai mult un compliment pe luna, decat sute de complimente pe zi, apreciez mai mult o poza da buna, decat 20 de poze penibile, sau cum a zs si
seinfield pozele alea: "oooooh look, poti sa gasesti diferentza dintre pozelele astea?....nuuuu!!!! nu nu nu! nu sunt la fel, uite, in asta zambeam mai putin k in aia, si mai mult k in cealalta....hai mey! in asta ma uitam usor intr'o parte, in aia ma uitam drept.....offff nimic nu stii, nu sunt poze clonate" shut the (love) up!!!!! (nu tu seinfield, pt tn respect
inca
) [[shut the love up? yeah right! shut the fuuuuuuck uuuuuup!]]
asa revenind la topicul: pupa'ma sa te pup.....mi'a atras atentia o fata...1pic grasutza, nu exagerat, oricum se poate trece peste, k are lucruri care compenseaza mult mai mult, cum ar fi fatza aia de copil dulce, si simtul umorului super bn dezvoltat
si faza care mi'a atras atentia a fost: "ranjeam k vaca"
imi plac super mult pers care pot zice asta despre ele!! si am intrat pe link...o fatza super dulce cum am mai zs, si un zambet super marfa
doar k nu mi'a placut faza cu: "sa nu va speriatzi, sa nu faceti infarct" alea alea....
ma rog cu asta cu infarctul, e alta poveste, tot legata de pupici si spre rusinea mea, trebe sa recunosc k o faceam si eu cand eram mai mic (si aici pe forum sunt pers mici, deci e normal sa o faca, dar nu pot sa nu comentez) deci:
incepe cu un: "ok pun si eu poze... dar sa nu va speriatzi prea tare
, sa nu vi se sparga monitoarele k n're mama bani sa plateasca, sa nu faceti infarct..... :-< "
--- ashaaaaa 1 la mâna: dak intr'adevar tii la sanatatea ochilor si a inimii si a calculatorului nostru, nu le pui, nu te obliga nimeni, k apoi sa ai mustrari de constiintza, nu? sau e cineva cu pistolul la tâmpla acolo langa tn? (doia la mâna, va urma)
apoi pune o poza, si guess what.....nici de departe o pers rusinata, deci nu e o poza din care se vede k e o pers nu prea mândra de nasul ei, de gura ei, de parul ei, sau mai stiu eu ce nu ar putea fi(nah k trebe sa aibe motive sa se sparga monitoarele, nu?) ci din contra, o pers super plina de ea, o privire din aia: "hai ma leshi, nu ai tu fatza de mn...don't touch"
--- 2 la mâna: dupa parerea mea, te'ai da de gol k esti o pers falsa, k zici ceva dar gandesti cu totul altceva (aflatzi in: 3 la mâna dc... )
- aspsheeeeee si sar toti pupi'curishtii...."esti nebuna(vbesc la feminin, pt k vbesc de persoana, nu de tipe, k si tipilor le place).....nu vezi ce frumoasa esti, vaaaai si ce privire patrunza'toare, ce ochi"...blah blah blah
- si persoana mai sus pupata: "da da, pe asta nu o credeti nici voi....sigur nu vi s'au spart monitoarele?"
- pupi'ncurishtii: "sigur, nu fi fraiera"....blah blah blaaaahhhh again
--- 3 la mâna: dc face pers mai sus pupata, asta? dc insista atunci cand vede k si'a luat portzia de pupici? ....dc? pt k vrea mai mult, pt k cu cat insista mai mult k e asa si pe dincolo, cu atat mai apasat e pupata
nu veniti sa imi dati importantza (comentat, si zicandu'mi k nu ma obliga nimeni sa ma uit....i really don't care
)....nu va plangeti la mn k imi dati impresia asta, nu e vina mea...eu doar constat!
si k sa termin frumos, un pupic din partea mea: dã'vã dreaq de frumosi *ha*