1 Depresii... Mar Iun 24, 2008 3:36 pm
erena21
x
Varsta : 38
Sex :
Localizare : Sacele
Popularitate : 14
Puncte ZooZ : 7007
Animalutul meu :
Numarul mesajelor : 933
Respectarea regulilor :
Sex :
Localizare : Sacele
Popularitate : 14
Puncte ZooZ : 7007
Animalutul meu :
Numarul mesajelor : 933
Respectarea regulilor :
CATI DINTRE VOI ATI TRECUT PRIN PERIOADE DEPRESIVE SI DE CE?
Si cati dintre voi ati urmat un tratament, o terapie, orice care sa va ajute?
Incep eu acu..... prima oara cand mi-am dat seama ca am tendinte depresive era prin liceu....deorece venise un psiholog la noi in scoala si mi-a zis...atunci nu incelegeam,insa acum stiu foarte bine ce este depresia si o inteleg.Din cauza faptului ca tatal meu are probleme cu alcoolu, imi era rusine sa mai merg pe strada ca sa nu ma critice lumea din cauza lui,din cauza scandalurilor, ma simteam umilita mai ales din cauza abuzurilor psihice la care eram supusa si ma uram.....imi vedeam numai defecte cu toate ca eram o eleva fff buna si aratam bine (abia acum realizez cand ma uit la poze), asa apoi un soc mare pic bacu, si de aici incepe advaratul cosmar pentru mine, parasita de mama mea care m-a lasat pe mine sa am grija de casa, in fiecare zii bataii certuri scandaluri s.a......apoi am inceput sa im i provoc mici taieturi apoi a continuat cu tentative de suicid la inceputul anului acesta......din cauza unor episoade depresive majore...de atunci terapie o dat pe sapta acum innainte de vreo 3 ori si tratament cu antidepresive...insa am reusit sa trec si nacu ma simt mai bine ca niciodata