1 Eliminarea Limbajului De Mess Vin Iul 04, 2008 10:43 am
Mariko21
Varsta : 36
Sex :
Localizare : Bucuresti
Popularitate : 40
Puncte ZooZ : 9232
Animalutul meu : Smotocel
Numarul mesajelor : 6239
Respectarea regulilor :
Sex :
Localizare : Bucuresti
Popularitate : 40
Puncte ZooZ : 9232
Animalutul meu : Smotocel
Numarul mesajelor : 6239
Respectarea regulilor :
Problema e urmatoarea: introducem sau nu o regula impotriva utilizarii limbajului de mess? Ala cu zeci de prescurtari, cu ube si moolt si cu sh-uri si tz-uri pana nu mai stii ce vrea sa zica omul.
Propunerea este a lui erena21, dar nu cred ca este singura pe care o deranjeaza. Ursul are chiar o rugaminte pentru toti in sig (bravo, Ursule!), eu am innebunit editand mesajele care fac introducerea unui subiect pentru a le face de inteles pentru toti si sunt sigura ca mai sunt si altii, nu doar noi 3 de nebuni
Oricum, am facut acest poll pentru ca "astia mici" folositi des limbajul asta si vreau sa luam decizia in mod democratic, sa nu dati vina doar pe staff daca e sa se implementeze regula
Propunerea este a lui erena21, dar nu cred ca este singura pe care o deranjeaza. Ursul are chiar o rugaminte pentru toti in sig (bravo, Ursule!), eu am innebunit editand mesajele care fac introducerea unui subiect pentru a le face de inteles pentru toti si sunt sigura ca mai sunt si altii, nu doar noi 3 de nebuni
Oricum, am facut acest poll pentru ca "astia mici" folositi des limbajul asta si vreau sa luam decizia in mod democratic, sa nu dati vina doar pe staff daca e sa se implementeze regula