Una dintre cele mai triste intamplari a fost acum o luna,pe data de 15.03.2009.Totul s-a intamplat intr-o zis obisnuita si ff plictisitoare de duminica,in care aveam aceeasi rutina:merg la bunica si apoi acasa sa invat,trebuia sa am un test la istorie in ziua urmoatoare.Zis si facut,ajung acasa,ma pun pe invatat pe la 18:00 iar pe la ora 19:00,am primit o veste care m-a facut sa vad negru in fata ochilor.
Se facea ca in aceea zi,a avut loc un accident,desi auzisem noi mai multe salvari,descarcerarea,politia etc.. trecand,ne-am zis ca e doar un alt accident.Ei bine,nu fusese doar un accident,caci in acel accident au murit persoane cunoscute,adica cele trei fete,dintre care 2 le stiam de vreo 5-6 ani.Cand am auzit vestea de la mama,nu-mi venea sa cred,am inceput sa plang,am trantit caietul de istorie jos zicand"eu nu mai invat,nu mai am chef de nimic".Nu-mi facusem nici o tema pe ziua urmatoare,dar nici c-ami pasa,abia adormisem noaptea,eram distrusa.Urmatoarea zi,prima ora avusem chimie,si nici nu va puteti inchipui ce a fost in sufletul nostru,cand si profa incepuse sa plangem,dapoi noi.A fost oribil,majoritatea liceenilor si cunoscutilor din generala plngeau pe holurile scolii.Pur si simplu era de neimaginat cum s-a putut intampla asa cv,dar mai ales imposibil ptr mine sa realizez ca am vazut-o pe una dintre fete vineri,si ca aceea v-a fi ultima zi cand o voi mai vedea in viata.Totusi,eu fusesem mai apropiata de fata cea mai tanara,chiar daca nu am avut timp sa devenim prietene mai bune,eu o apreciam ff mult,mereu o considerasem superioara mie si vroiam sa fiu ca ea.Era o persoana deschisa,iubea copii mici si se intelegea bn cu mai toata lumea.
Dintre toate fetele,pe ea nu au aratat-o in sicriu,caci dusese prea desfigurata,iar detaliile despre cum se presupunea ca arata dupa descriile celor de la morga sunt prea dure ptr forum si prea dure ptr toti.Astfel am preferat sa ne amintim de ea asa cum fusese.A murit prea tanara,nici nu implinise 16 ani.
De atunci,i kept turning things in my head,dar n-am gasit un raspuns,dc murise asa de tanara,ce a facut sa merite asta?nu stiu..oricum cauza certa a fost ca(,) conducatorul avuse 200km/h in timpul impactului cu acel stalp,deci nici o sansa de supravietuire.
Acum,dupa o luna,lucrurile s-au mai linistit,dar durerea a ramas si v-a ramane